Kwaliteit =
Vakmanschap X Enthousiasme

Tri ICT kent een open cultuur en is een professioneel netwerk van kennis, intelligentie en vakmanschap, georganiseerd in een CareerHub en BaseCamp.

Een belangrijk kenmerk van alle Professionals in de CareerHub is dat ze niet alleen beschikken over relevante kennis maar ook over de juiste attitude: self starting, self propelling en hands-on. Met ondersteuning van ervaren praktijkmensen uit het BaseCamp helpen deze professionals de klant om verbeteringen door te voeren in de kwaliteit en efficiëntie van de ICT organisatie. Wij nemen niet de controle over, maar gaan samen met klantmedewerkers aan de slag op een projectmatige manier. Wij zijn pas tevreden als de oplossing daadwerkelijk functioneert en is verankerd.


Lees meer over de 3 pijlers van onze dienstverlening:

BASECAMP

Moderne Professionals zijn gewend aan het vrij kunnen vergaren en gebruiken van informatie en aan het tijd- en plaatsonafhankelijk communiceren en samenwerken met mensen.

Lees meer...

CAREERHUB

De tendens in veel organisaties is meer regels, meer controles, meer staf, en meer hiërarchie. De CareerHub is het baanbrekende antwoord op de traditionele organisatievorm.

Lees meer...

SERVICE FILOSOFIE

Uiteraard beschikt Tri ICT over hoog opgeleide gekwalificeerde Professionals.

Onderscheidend is de aanpak en attitude van de Professionals:

Lees meer...