TO BE SQUEEZED OR NOT TO BE...

De tendens in veel organisaties is meer regels, meer controles, meer staf, en meer hiërarchie. De CareerHub is het baanbrekende antwoord op de traditionele organisatievorm.

De CareerHub is een een netwerkorganisatie die invulling geeft aan het nieuwe werken. We werken in een cultuur van vertrouwen en individuele vrijheid, niet van aansturing en verantwoording. Deze organisatievorm zorgt er voor dat initiatief, creativiteit en passie de ruimte krijgt.

De ontwikkeling van de Professional staat centraal. De CareerHub is een ultiem Career Development Center voor (IT) Professionals. De Professional stippelt zelf zijn weg uit en kan daarin begeleid worden door zeer ervaren coaches en mentors (zie BaseCamp). Middels uitdagende opdrachten, trainingen, coaching en mentoring (vanuit het BaseCamp) wordt invulling gegeven aan de uitgestippelde weg.

De Tri ICT Professional voelt zich in het bijzonder aangetrokken door deze organisatievorm omdat deze naadloos aansluit bij zijn sterke behoefte aan zelfstandigheid, persoonlijke ontwikkeling en zijn behoefte om resultaatgericht te werken. De Professional ervaart de vrijheid en verantwoordelijkheid van een zelfstandig ondernemer (ZZP) en de teamspirit, opleidingsmogelijkheden, coaching en financiële zekerheid van een vaste baan.

Tri ICT ondersteunt dat Professionals tegenwoordig kortere dienstverbanden aangaan. Tri ICT houdt Professionals zodoende niet krampachtig vast. Wij streven naar een open cultuur waarin de Professional openlijk communiceert over zijn/haar volgende stap. Deze kan zowel binnen Tri ICT als buiten Tri ICT liggen, bijvoorbeeld door een overstap naar de huidige opdrachtgever.

Omdat wij de Professional zien als een individu in een netwerk met zijn eigen wensen, strevend naar een optimale performance, bepaalt de Professional zelf zijn eigen middelen waarmee hij werkt: “Bring your own wish-list”.

Vrijheid zaaien = motivatie oogsten