Sommigen praten erover,
wij doen het

Tri ICT heeft bij diverse klanten succesvolle opdrachten uitgevoerd met een blijvende verankering in de organisatie. Onderstaand een greep uit onze klant cases.

 

Klanten

abn amroalfamalphabet   asml logocrh     elsevier      endemol     fokker  gemeente amsterdam   hch   hp hva   izore    kotug    kpn logo       loodswezen     microsoft       rabobank     nrc      postnl2      vtspn    asr

svb  ziggo

 

 

Gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam logo

Invoering van een Servicecatalogus

De Dienst (afdeling) ICT van de gemeente Amsterdam is de afgelopen periode druk bezig om voor de stad de centrale ICT dienstverlener te worden. Daarbij is een aantal zaken van belang zoals de inrichting van het informatiebeleid voor de hele stad, het krijgen van grip op de dagelijkse operatie en vooral ook standaardisatie met kostenbesparing als uiteindelijk doel. Met de invoering van een Servicecatalogus heeft de Dienst ICT een grote stap genomen om haar standaard producten/diensten portfolio effectiever en kostenefficiënter te maken.

Lees meer...

Elsevier

Elsevier Logo

 

 

Elsevier, één van ‘s-werelds grootste wetenschappelijke uitgeverijen en onderdeel van uitgeefconcern Reed Elsevier, is door Tri ICT ondersteund bij het ontwikkelen van een visie, architectuur en roadmap om de toenemende vraag naar nieuwe producten en de stijgende hoeveelheid informatie ook in de toekomst te blijven ondersteunen.

Lees meer...

Kotug

Kotug logoKotug International B.V, een internationale maritieme dienstverlener met offshore- en havensleepactiviteiten vroeg Tri ICT om het kennisniveau van medewerkers ICT te verhogen en ondersteuning te verlenen bij het efficiënter omgaan met IT-systemen en –informatie.

Lees meer...