Coaching

Tri ICT biedt diverse coachingstrajecten aan, zowel voor medewerkers die een LEAN praktijk certificering willen halen als voor de begeleiding tijdens het uitrollen van een verbetertraject.

Coaching tbv LEAN praktijkcerticering

De LEAN coach (Blackbelt of Master Blackbelt) definieert samen met de medewerker het verbeterproject en neemt de begeleiding van het verbeterproject voor zijn rekening. Hierbij kan gedacht worden aan het duidelijk neerzetten van de scope en het definiëren van de eisen voor de praktijkcertificering van het project. De LEAN coach zal in een coachende rol samen met de medewerker de verbeterprojecten begeleiden en de voortgang toetsen door middel van diverse tollgate reviews. Na het uitvoeren van 1 of 2 DMAIC projecten door de medewerker is deze daarna in staat om verbeterprojecten zelfstandig uit te voeren en zal eventuele praktijkcertificering volgen.

Coaching in een verbeterproject

De (LEAN) coach vervult een begeleidende rol bij uw interne verbeterprojecten. Hierbij kan gedacht worden aan het coachen van de diverse stakeholders binnen een verbeterproject op diverse niveaus binnen de organisatie. De (LEAN) coach kan tevens ondersteunen bij het faciliteren van workshops, het houden van interviews en training/ coaching on the job. Middels coaching bereikt uw organisatie een hogere volwassenheid als het gaat om continue verbeteren. Resultaten zijn daardoor blijvend zichtbaar in uw organisatie.

Wilt u meer weten? Mail dan met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 030-7370472.